Shopping!

Idag har vi varit och shoppat. Vi har också beställt biljetter till Tokyo! På torsdag kväll bär det av, sen är vi framme på fredag morgon. Kommer tillbaka på måndag. Det kommer bli kuuul. :)

Jag blev godkänd på slutproven också. I alla fall på de flesta av proven, jag tror procenten räckte till att jag ska gå vidare till nästa kurs. 


Jag köpte nya skor!Slutprov

Ja, nu har slutproven kört igång. Det första hade jag igår, och det var sakubun, upsatsskrivning. Det var lagom roligt och jag tror att jag blir godkänd på det. Det firades med en kväll downtown med trevliga människor. Klockan fyra ungefär var jag hemma igen, och idag har jag alltså mest sovit, handlat och suttit vid datorn. Jag ska väl börja städa också så att Hanna får plats att sova när hon kommer hit. 

Jag har låtit klippa av mig håret också, för det blev så jobbigt att ha att göra med.
Paket!

Nu plingade det precis på dörren och utanför stod en liten japan med ett paket åt mig. Det betyder att det blir chokladpudding till efterrätt ikväll! Tack farmor :D

För övrigt så är det idag exakt fem månader sen jag började plugga här och snart har alltså hälften av tiden gått i Japan. Tiden går så fort när man har roligt!